donationer & medlemsskab

Dontioner, fonde og medlemsskaber sikrer De Stærke Børns eksistens og sociale arbejde. Vigtigst af alt, så sikrer det et miljø hvori barnet og den unge altid kommer først. Medlemskab og donationer af enhver karakter tages imod med taknemlighed og kyshånd. 

 
 
fsax.png
 

støt MED et ENKELT BELØB

Du kan støtte De Stærke Børn med et enkelt beløb -og alle donationer betyder noget. Du sikrer, at vi kan udvikle vores projekter og aktivt -med ild og sjæl, kan kæmpe de udsatte børn og unges kamp. Tak!

Dit medlemsskab sikrer at vores daglige aktiviteter og sociale arbejde kan fortsætte og forblive langsigtet.  Det betyder, at vi kan give de stærke børn og unge den tid, anerkendelse og tillid de fortjener. Tak!

Medlemsskab, STØT MED 250 kr årligt

Dit årlige medlemsskab hos De Stærke Børn sikrer, at vores daglige aktiviteter og sociale arbejde kan fortsætte og forblive langsigtet.  Det betyder, at vi kan give de udsatte børn og unge den tid, anerkendelse og tillid de fortjener. 
Tak!

støt som virksomhed

Som virksomhed kan I donere penge eller støtte på anden vis gennem fx materielle donationer. Det er jer, der for alvor kan gøre en forskel for vores arbejde med udsatte børn, unge og deres familier. Tak!

 
 


Af hjertet Tak! Du er med til at give udsatte børn og unge den tid, anerkendelse og tillid de fortjener