børnenes stemmer

 

 

Pige 12 år

"Jeg kan godt lide at være en del af De Stærke Børn, for de er ikke som alle andre steder. Hvis man er ked af det, eller der er sket noget derhjemme, så kan man komme og snakke om det indtil man får det bedre igen. Nogengange er jeg ked af det om aften og kan ikke falde i søvn, så ved jeg at jeg altid må ringe og tale om det. Det hjælper også at de ringer til mig og vækker mig om morgen og før jeg skal kører hjemmefra. For hvis der er noget jeg gerne vil tale om, kan jeg gøre det der".

Pige 11 år

"Jeg synes det er sjovt at komme hos De Stærke Børn, fordi man kan få mange nye venner der. Man kan også opleve en masse ting, og det er hyggeligt at lave mad og være sammen med de voksne. Når jeg har dårlige dage i skolen, så kommer jeg hen hos De Stærke Børn og så bliver jeg glad igen. Det er fordi der er søde voksne og andre søde piger på min egen alder, som er interesseret i hvad der sker i mit liv og hvordan jeg går og har det".
 

Pige 12 år

"Det er hyggeligt og de er søde ved mig. Der er sjovt og de er gode at være sammen med, dem som kommer hos De Stærke Børn"

Forældre til barn

"Det giver mig et lille break til, at få samlet op på noget andet arbejde, nogle timer hvor jeg ikke har ansvaret for min datter. Hvilket er en stor befrielse når man er alene 24 timer, 365 dage om året med et meget udfordret barn. at mit barn samtidig har det sjovt samt er i gode hænder er bare fantastisk. slet og ret et fantastisk tilbud til en alene far i min situation".